Упорядник Олександр Завадка

Кобзар Тараса Шевченка. Чотиритомник

Надрукувати
Видання з поліпшеним оформленням
2000 сторінок автентичних текстів і контекстних ілюстрацій – на зразок «Оракула» Бальтасара Грасіана– зібрані в чотирикнижний куб. 
ISBN: 978-966-8574-10-8

Кобзар Тараса Шевченка

2000 сторінок автентичних текстів і контекстних ілюстрацій – на зразок «Оракула» Бальтасара Грасіана– зібрані в чотирикнижний куб. 
Автор: Тарас Григорович Шевченко
Сторінок: 2000
Мова: українська

 

Слово видавця

...

   Буття спірально оновлюється: коли весь світ рветься в космос і творить епоху про-Буття спірально оновлюється: коли весь світ рветься в космос і творить епоху про-цвітання, Україна знову потребує пояснення одвічних простих істин. 200 роківтому з’явився український поет-герой, а сьогодні — чомусь лише «талановитімитці».

   Та не обходиться без Тараса Шевченка жодна суспільно значима подія. Чи за-кіптюжене графіті «Вогонь запеклих не пече» на Хрещатику, чи його уважнийпогляд на Майдан… Нещодавно одна реперша на день Незалежності горлалана всю Україну «Хрущі над вишнями вже не гудуть». Думаємо і прозріваємо,віримо і не здаємося!

   1900 сторінок автентичних текстів і контекстних ілюстрацій — зібрані в чотири-книжний куб, надруковані, оправлені й чекають свого місця на вашій книжко-вій полиці.

   Видавець та ініціатор проекту,доц. Олександр Завадка